tiistai 7. joulukuuta 2021

Jouluostoksille

Kylläpäs häikii. Auringon tämänhetkinen paistokulma, talvikarva nahan peitteenä ja lehmän tyypillinen elinikä - alle kymmenen vuotta - varmistavat, että melanoomaa ei ilmene tämän auringonpalvonnan seurauksena.

Viime numerossa tuli oltua kovin tyytyväinen paikkakunnalla vallitsevaan säähän. Ei siinä edelleenkään valittamista ole. Jos nyt jonkun negatiivisen puolen haluaa hakea, niin Helvetinrotkon sähkölinjan 
Tolppa vältti iskut tälläkin kertaa. Puimurilla maksimileveys
on vähän toispuoleinen. Heinänpöyhimen ulottuvuus on
molemminpuolista ja lisäksi siinä saattaa olla emäntä ratissa.
 Ei senkään homman paranisi keskeytyä koneremonttiin.
 kaapelointi ei etene. Helvetin linjat ovat sähköyhtiön asia, mutta olimme samassa yhteydessä vaihdattamassa maakaapeliin "kylän" pellolle rotkosta tulevan linjan. Ei niihin lohkon kuuteen tolppaan kyllä toistaiseksi ole törmätty millään koneella, kierrelty vaan moneen kertaan. Mennyt ei kuitenkaan ole tae tulevasta, vai miten niissä pankkien rahastoprosyyreissä sanotaan. 

Tässä tarjetaan Töölön rekossa, mutta samaa varustusta on
tarkoitus hyödyntää palelun välttämisessä Knehtilässäkin.
Tietysti myös toivomme, että nämä antimaastopuvut auttavat
asiakkaita huomaamaan meidät. Tämän kuvan jälkeen
autokin on siis päivittynyt paremmin näkyväksi.
Joulu on mitä ilmeisimmin tulossa, koska itsenäisyyspäiväkin on jo mennyt ja talossa haisee piparkakku. Reko-ilmoituksiin on saanut kirjoittaa, että tämä on viimeinen kerta kyseisellä kierroksella ennen joulua. Tällä viikolla ollaan liikenteessä huomenna sekä viikonloppuna. Ensin reko-kierros ja sitten Knehtilän joulumarkkinat. Ensi viikolla rekotellaan kolmena iltana ja uutuutena on suunnitteilla joulumyyntipäivä (lauantai 18.12.) tänne kotinurkkiin. Siitä lisää tietoa, kun suunnitelmat tarkentuvat. Mikäli jollekulle sopii paremmin jouluostaa jonain muuna päivänä, niin sekin sopii.

Kulkutaudin edelleen jyllätessä markkinoilla on tarkoitus pynttäytyä pilkkihaalareihin ja nostaa pakastin runsaalle ilmanvaihdolle alttiiksi eli ulos katokseen. Markkinointihenkisesti suosittelemme riittävän lämmintä vaatetusta myös asiakkaille, jotta kyyttökaupat eivät kariudu siihen, että asiakas palelee. Vihannesten myynti on vielä auki, sillä porkkanat häviävät emännälle ja isännälle pakkasen siedossa. Tämänhetkisten säätietojen mukaan, sunnuntaina saattaisi olla mahdollista lepuuttaa juureskoreja kojun laidalla, jos ei nyt sitten sade rajoita niiden sijoittelua. 
Itsenäisyyspäivää juhlittiin seudulla vallitsevien tapojen mukaisesti. Seremoniapuolella nähtiin eläkeläis- ja lapsityövoimaa. Presidentin vastaanotolla, jota siis ei tänä vuonna pidetty, suositaan tarjoiluissa kuulemma luomu- ja lähiruokaa. Samaa korkean tason linjaa sovelsimme juhlan kunniaksi itse itsellemme valmistamassamme ja tarjoamassamme itsenäisyyspäivälounaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti